Menu
 ArrangementerPublikationerAlt om DBFKontakt DBFDBF in english
 KommendeGennemførteDansk BetondagTemadagØvrige arrVideoer BetonhåndbogenVideoer Historisk BetonVideoer Bæredygtig BetonØvrige videoer  
Søg efter arrangement
Betonhåndbogen er en digital håndbog på dansk - åben for alle og gratis at anvende.

Læs mere på betonhåndbogen.dk

Renovering/rehabilitering af betonkonstruktioner

Mødet blev afholdt onsdag den 7. december 2005, kl. 15.00 ? 18.00
Ingeniørhuset, Kalvebod Brygge 31-33, København V

I takt med at de danske anlægs- og bygningsbetonkonstruktioner bliver ældre, nedbrydes de og dette skaber et behov for renovering og rehabilitering.

Da de fleste bygherrer ikke altid har økonomiske midler til gennemgribende ombygninger, reparatio-ner, forstærkninger og udskiftninger, er der i øjeblikket stigende interesse for at sikre konstruktioner-nes sikkerhed og funktion ved brug af alternative løsninger og som kan udføres indenfor begrænsede budgetter.

Mødet vil fokusere på praktiske eksempler på løsninger, materialevalg og udførelse af reparationer, forstærkninger, ombygninger, herunder monitering, katodiske beskyttelse, injektion mv. Endvidere vil målrettede undersøgelser til kortlægning af nødvendigt reparationsmetode og omfang blive ind-draget.

Dette møde er et arrangement i rækken af møder, hvor firmamedlemmer har mulighed for at præsentere aktuelle emner og kompetencer.

Download "program_7-12-2005.pdf"
(151 kB) 

Download "damgaard_jensen.pdf"
(1542 kB)

Download "elbaek.pdf"
(762 kB)

Download "yde_og_krogh.pdf"
(1218 kB)

Download "fogh_jensen.pdf"
(1555 kB)

Download "froelund.pdf"
(490 kB) 

Download "goltermann2.pdf"
(807 kB)