Kommende arrangementerGennemførte arrangementerDansk BetondagTemadagWebinarerØvrige betonarrangementer

Nye møder ?

Kommende arrangementer

Betonreparation og -Renovering 2019
Program: Syntetiske fibre i beton & reparationsmørtler, DS/EN 1504 serien/CE-mærkning, Lindenborg Pæledæk, Etablering af vandtætte støbeskel, Brand & beton, Betonreparationer i Tyskland, Danrep. er i gang --> Status, Uddannelse i betonrep.

Green Transition of Cement and Concrete Production in Denmark
The project "Green Transition of Cement and Concrete Production in Denmark - 2014-2019" has created internationally remarkable results and now where the project is close to an end, the project partners are inviting to a closing conference of the project.
Enroll

læs mere
Kodenavnet for de ny danske betonregler er DS/EN 206 DK NA - kom og få en guide til de nye regler
De gode og velafprøvede betonregler fra BBB, DS 481 og DS 2426 findes nu under et nyt navn. Heldigvis er meget uændret, men der er også nye krav og nye muligheder.

Generalforsamling Dansk Betonforening
Kom til generalforsamling og mød netværket Dansk Betonforening. Dansk Betonforening er et socialt og fagligt forum, hvor alle, der har interesse for beton, kan mødes, få ny information og diskutere fordomsfrit.