Kommende arrangementerGennemførte arrangementerDansk BetondagTemadagWebinarerØvrige betonarrangementer

Nye møder ?

Kommende arrangementer

HISTORISK BETON - Hvorfor og hvordan bevarer vi den?
Beton fra 1930'erne: Den tidlige jernbeton/ Overformynderiet og Palægaragerne
Dansk Betonforening og Dansk Beton inviterer til det tredje af seks fyraftensmøder om Historisk Beton. Hvorfor og hvordan bevarer vi det? Ved arrangementerne ser vi på fem betonbygninger fra hver deres epoke.

læs mere
HISTORISK BETON - Hvorfor og hvordan bevarer vi den? Beton fra 1950'erne: Beton griber om sig/Vestbadet

Dansk Betonforening og Dansk Beton inviterer til det fjerde af seks fyraftensmøder om Historisk Beton. Hvorfor og hvordan bevarer vi det? Ved arrangementerne ser vi på fem betonbygninger fra hver deres epoke.

læs mere
HISTORISK BETON - Hvorfor og hvordan bevarer vi den? Beton fra 1960'erne: Betonelementer/Høje Gladsaxe

Dansk Betonforening og Dansk Beton inviterer til det femte af seks fyraftensmøder om Historisk Beton. Hvorfor og hvordan bevarer vi det? Ved arrangementerne ser vi på fem betonbygninger fra hver deres epoke.

læs mere
HISTORISK BETON - Hvorfor og hvordan bevarer vi den? Beton fra 1970'erne: Brutalisme og skala/ Herlev Hospital

Dansk Betonforening og Dansk Beton inviterer til det sidste af seks fyraftensmøder om Historisk Beton. Hvorfor og hvordan bevarer vi det? Ved arrangementerne ser vi på fem betonbygninger fra hver deres epoke.

Dansk Betondag 2019

Sæt kryds i kalenderen allerede.
Nærmere info følger.