Kommende arrGennemførte arrDansk BetondagTemadagØvrige arrVideoer BetonhåndbogenVideoer Historisk BetonVideoer Bæredygtig BetonØvrige videoer

Nye møder ?

Kommende arr

Fremtidens digitale drift & vedligehold

Hvordan drifter og vedligeholder vi vores bygninger og anlægskonstruktioner bedre, hurtigere og mere bæredygtigt ved hjælp af digitale teknologier?

Betonreparation og -Renovering Konference

Årets reparationsdag vil indeholde indlæg om fiberbeton til reparation, status på Danrep, uddannelse og læring af betonkonstruktioner, katodisk beskyttelse og opfølgning på det store renoveringsprojekt Glasalstrup samt meget mere.

Generalforsamling Dansk Betonforening

Kom til generalforsamling og mød netværket Dansk Betonforening.
Dansk Betonforening er et socialt og fagligt forum, hvor alle, der har interesse for beton, kan mødes, få ny information og diskutere fordomsfrit.

læs mere

Skærskør, 22.-23. september 2022 kl. 08:30-16:00, Kobæk Strand Konferencecenter, Kobækvej 85, 4230 Skælskør

Dansk Betondag 2022

Det tekniske program om torsdagen vil være bredt sammensat med aktuelle indlæg. Om fredagen er der ekskursion til igangværende projekter i området.
Sæt allerede nu kryds i kalenderen!