Menu
 ArrangementerPublikationerAlt om DBFKontakt DBFDBF in english
 
Søg efter arrangement
Betonhåndbogen er en digital håndbog på dansk - åben for alle og gratis at anvende.

Læs mere på betonhåndbogen.dk

Velkommen til Dansk Betonforening

Dansk Betonforening (DBF), der er et fagteknisk selskab under IDA Ingeniørforeningen i Danmark, har som formål at øge og sprede kendskabet til betons egenskaber, fremstilling og anvendelse.

DBF har mere end 1.300 personlige medlemmer og mere end 100 firmamedlemmer. På grund af de mange personlige medlemmers meget forskellige ansættelser i alle dele af branchen og den store bredde i firmamedlemmernes branchetilhørsforhold, er DBF det sted, hvor alle, der har interesse i beton, kan mødes, få ny information og diskutere fordomsfrit.

DBF sikrer dette gennem flere kanaler. DBF arrangerer således et stort antal møder både i København og rundt om i landet.
Firmamedlemmer
Kommende arrangementer
Obduktion af en betonkonstruktion - hvordan finder vi ud af (næsten) alt ??
En stor konstruktion kan obduceres ved prøver og mikroskopering, hvor man er i stand til foretage en reel obduktion af en betonkonstruktion - og dermed kan bevise hvad der er foregået i betonen og hvorfor - også selv om et tyndslib kun indeholder 0,06g.

Tilmelding...
Rogfast-forbindelsen - spektakulær anlægskonstruktion med tunnel 390 meter under havoverfladen
I Vestnorge er arbejdet med en spektakulær anlægskonstruktion med en budgetramme på 17 milliarder NOK i fuld gang. Kom til et spændende foredrag om det imponerende projekt Rogfasttunnelen.

Tilmelding...
Green Transition of Cement and Concrete Production in DenmarkThe project "Green Transition of Cement and Concrete Production in Denmark - 2014-2019" has created internationally remarkable results and now where the project is close to an end, the project partners are inviting to a closing conference of the project.
 
Enroll...
Betonreparation og -Renovering 2019
Sæt kryds i kalenderen allerede nu.