Menu
 ArrangementerPublikationerAlt om DBFKontakt DBFDBF in english
 
Søg efter arrangement
Betonhåndbogen er en digital håndbog på dansk - åben for alle og gratis at anvende.

Læs mere på betonhåndbogen.dk

Velkommen til Dansk Betonforening

Dansk Betonforening (DBF), der er et fagteknisk selskab under IDA Ingeniørforeningen i Danmark, har som formål at øge og sprede kendskabet til betons egenskaber, fremstilling og anvendelse.

DBF har mere end 1.300 personlige medlemmer og mere end 100 firmamedlemmer. På grund af de mange personlige medlemmers meget forskellige ansættelser i alle dele af branchen og den store bredde i firmamedlemmernes branchetilhørsforhold, er DBF det sted, hvor alle, der har interesse i beton, kan mødes, få ny information og diskutere fordomsfrit.

DBF sikrer dette gennem flere kanaler. DBF arrangerer således et stort antal møder både i København og rundt om i landet.


Besøg Dansk Betonforening på LinkedIn

Firmamedlemmer

Kommende arrangementer
Fremtidens digitale drift & vedligehold
Hvordan drifter og vedligeholder vi vores bygninger og anlægskonstruktioner bedre, hurtigere og mere bæredygtigt ved hjælp af digitale teknologier?

Læs mere/Tilmelding...
Betonreparation og -Renovering Konference
Årets reparationsdag vil indeholde indlæg om fiberbeton til reparation, status på Danrep, uddannelse og læring af betonkonstruktioner, katodisk beskyttelse og opfølgning på det store renoveringsprojekt Glasalstrup samt meget mere.
Læs mere/Tilmelding...
Generalforsamling Dansk Betonforening

Kom til generalforsamling og mød netværket Dansk Betonforening.
Dansk Betonforening er et socialt og fagligt forum, hvor alle, der har interesse for beton, kan mødes, få ny information og diskutere fordomsfrit.
Læs mere/Tilmelding...
Dansk Betondag 2022

Det tekniske program om torsdagen vil være bredt sammensat med aktuelle indlæg. Om fredagen er der ekskursion til igangværende projekter i området. Sæt allerede nu kryds i kalenderen!