Menu
 ArrangementerPublikationerAlt om DBFKontakt DBFDBF in english
 Kommende arrGennemførte arrDansk BetondagTemadagØvrige arrVideoer BetonhåndbogenVideoer Historisk BetonVideoer Bæredygtig BetonØvrige videoer  
Søg efter arrangement
Betonhåndbogen er en digital håndbog på dansk - åben for alle og gratis at anvende.

Læs mere på betonhåndbogen.dk

Webinar, 5. oktober 2021 kl. 17:00-19:00. Online live.
Via egen pc, tablet eller telefon

Anlægskonstruktioner langs Ringsted-Femern Banen

Banedanmark ombygger og / eller nybygger mere end 100 broer, Ifm. opgraderingen af Ringsted-Femern Banen. Eventet fokuserer på status, udfordringer og løsninger ved opgraderingen af de mange broer og konstruktioner langs strækningen.

Ringsted-Femern Banen er Danmarkshistoriens største anlægsbyggeri og bliver en port mod Femern Bælt Tunnelen og til Europa.

Banen giver pendlere og passagerer en moderne jernbane med hurtigere og klimavenlige tog. I årene frem mod åbningen opgraderer og moderniserer Banedanmark jernbanen mellem Ringsted og Rødby, så den er klar til den nye trafikkorridor til Tyskland.


Ringsted-Femern Banen er ét af Banedanmarks største infrastrukturprojekter med et budget på 9,5 milliarder kroner. Før den knap 120 km lange jernbane er i stand til at levere den ønskede kapacitet i fremtiden, skal strækningen gennemgå en omfattende ombygning og udbygning, det inkluderer om og / eller nybygning af mere end 100 broer, udbygning til dobbeltspor og elektrificering.

Eventet vil fokusere på de mange betonbroer langs strækningen, og du vil bl.a. kunne høre om status for arbejdet, nedslag på større anlægskonstruktioner, udfordringer og løsninger.

Billedkilde: Banedanmark