KommendeGennemførteDansk BetondagTemadagØvrige arrVideoer BetonhåndbogenVideoer Historisk BetonVideoer Bæredygtig BetonØvrige videoer

Nye møder ?

Kommende

Nye kapitler i betonhåndbogen

København, 18. marts 2024 kl. 15-17:00. IDA Conference, Kalvebod Brygge, København V

Betonhåndbogen er både et digitalt opslagsværk og en lærebog. DBF har en møderække, hvor forfatterne til udvalgte afsnit fortæller om indholdet i artiklerne.

Nye kapitler i betonhåndbogen, Online

Webinar, 18. marts 2024 kl. 15:00-17:00. Online.
Via egen pc, tablet eller telefon

Tilmelding

Kom til generalforsamling og mød netværket Dansk Betonforening. Dansk Betonforening er et socialt og fagligt forum, hvor alle, der har interesse for beton, kan mødes, få ny information og diskutere fordomsfrit.

læs mere
Verdenshavene og havets biodiversitet oplever konstante udfordringer, som vi ser på bekymrende billeder af et hav i tilbagegang med faldende liv og truet mangfoldighed - vi er nødt til at gøre noget nu: Kunstige rev kan måske være en del af løsningen.

Tilmelding

læs mere
Kom på fabriksbesøg på Hi-Con, der er førende europæisk producent af ultra højstyrkebeton.

Dansk Betondag 2024

Snekkersten, 26.-27. september kl. 08:30-15:30. Comwell Borupgaard, Nørrevej 80, 3070 Snekkersten

Sæt kryds i kalenderen.
Nærmere beskrivelse følger.