Menu
 ArrangementerPublikationerAlt om DBFKontakt DBFDBF in english
 KommendeGennemførteDansk BetondagTemadagØvrige arrVideoer BetonhåndbogenVideoer Historisk BetonVideoer Bæredygtig BetonØvrige videoer  
Søg efter arrangement
Betonhåndbogen er en digital håndbog på dansk - åben for alle og gratis at anvende.

Læs mere på betonhåndbogen.dk

IDA Mødecenter, 30. maj 2018, kl. 16.00-18.00, Kalvebod Brygge 31-33
1780 København V

Høje bygninger
49 høje huse er på vej i København - til gå-hjem mødet fortælles lidt om de forskellige projekter i byen og de udfordringer der er med høje bygninger i tættere beboede områder.

Derefter vil de forskellige indlæg gå i dybden med praktiske udførelsesmetoder på byggepladsen som klatreforskalling, sikkerhedsinddækning samt pumpning af beton.

PROGRAM
16.00 - 16.10 Indledning v/Ivan Nielsen: Brunsgaard A/S

16:10 - 16:40 Fra plan til indflytning - myndighedsrejsen
Morten Bøgedal, Københavns kommune.
16:40 - 17:10 Klatreforskalling samt sikkerhedsindækning
Tore Mølller, Ischebeck Nordic
Dette foredrag omhandler hydraulisk klatreforskalling, dækstøbeborde og sikkerhedsinddækning. Tore Møller er specialist i planlægningen af klatreforskalling, dækstøbeborde og sikkerhedsinddækning, hvilket er yderst vigtigt ved opstart af byggepladser med høje bygninger. Til foredraget vil der vises eksempler fra udlandet, hvor Tore har stået i spidsen for planlægningen og udførelsen af Højhuse i eksempelvis Argentina og Norge.

17:10 - 17:40 Pumpning af beton: Rene Hald, HC Pumps
Dette indlæg går i dybden med udfordringerne ved støbning af beton i højderne. Hvilke betontyper anvendes der, hvad er status med ny forskning. Hvordan pumpes betonen op hvor den skal bruges, og hvilke muligheder findes der.

17:40 - 18:00 Afslutning med sandwich