Kommende arr.Gennemførte arr.Dansk BetondagTemadagØvrige arr.Videoer BetonhåndbogenVideoer Historisk BetonVideoer Genanvendelse af betonØvrige videoer

Lyngby, 24. oktober 2019, kl. 07:30 - 16:30, Danmarks Tekniske Universitet,
Nordvej 119, 2800 Lyngby

Beton er verdens mest anvendte byggemateriale og er reelt rygraden i både vores infrastruktur og i vores mange byggerier.

Beton produceres og benyttes derfor på mange forskellige måder som alle er interessante at kende til, når man vil skabe fremtidens betoner og byggerier - men det er sjældent at man som studerende får en chance for at få et overblik over hvordan beton og elementer produceres.

Dansk Byggeri, Dansk Betonforening og DTU byder derfor på en rundtur med bus til en række forskellige produktioner, spændende fra færdigbeton (som leveres til byggepladsen, klar til udstøbning) over fabrikation af præfabrikerede betonelementer og huldæk til produktion af fliser og belægningssten.

Sikkerhedsudstyr (sikkerhedshjelm, sikkerhedsfodtøj og vest) er påkrævet ved besøgene og kan lånes af DTU ved fremmøde kl. 07.30 på DTU Lyngby, Nordvej, Bygning 121.
PROGRAM

Kl. 07.30 Møde på DTU i Lyngby, Nordvej, Bygning 120: Der udleveres sikkerhedssko, hjelme, veste

Kl. 08.00 Afgang fra DTU i Lyngby, Nordvej, Bygning 119 afgang med bussen

Kl. 09.30 Ankomst DK Beton og Betonelement som producerer hhv. færdigbeton og betonelementer (Fredensvej 30 i Ringsted)

Kl. 11.30 Ankomst CRH Viby som producerer huldæk (Vestergade 25, 4130 Viby Sjælland)

Kl. 12.00 30 minutters frokostpause (der bydes på sandwich og vand)

Kl. 12.30 Rundvisning i Viby starter

Kl. 14.00 Ankomst hos IBF Hedehusene som producerer fliser og belægningssten (Beredskabsvej 12)

Kl. 15.45 Ankomst DTU Lyngby, Nordvej 119 (der tages forbehold for trafikforsinkelser)

Arrangementet er målrettet til studerende. Tilmelding er dog åben for alle kategorier IDA Medlemmer.

IDA Studiemedlemmer og eksterne studiemedlemmer kan deltage gratis
- ved udeblivelse uden afmelding opkræves et no show gebyr på kr. 250,00.

Læs om studiemedlemskab af Dansk Betonforening