Kommende arrangementerGennemførte arrangementerDansk BetondagTemadagWebinarerØvrige betonarrangementer

IDA København, 16. marts 2016, Kalvebod Brygge 31-33

Dansk Betonforening er vært ved kaffe/the og kage under mødet.

Indfarvning af beton
Erfaringer med indfarvning af beton, herunder indfarvningsteknikker og de tilhørende problemstillinger, såsom misfarvninger og kalkudblomstninger. Der vises praktiske eksempler fra blandt andet betonelementer og betonvarer samt in-situ støbt beton til kantelementer og trafikbelastet betonbelægninger.

v/Karsten Søndergaard, Nordic Color Danmark ApS

Pause - Dansk Betonforening byder på øl og vand

Synligbeton.dk - synlige betonoverflader er fortsat populære
Webportalen Synligebeton.dk blev etableret som afslutning på projektet Den Synlige Betonoverflade tilbage i 2008. Hvorfor er portalen stadig populær, og hvilke muligheder ligger der fremadrettet? Hør om noget af portalens projekter og værktøjer samt de fremadrettede perspektiver.

v/Thomas Juul Andersen, Faglig leder, Arkitekt MAA, Teknologisk Institut, Beton