ForsideArrangementerPublikationerAlt om DBFKontakt DBFDBF in english

 
danskbetonforening logo
Forside Sitemap Print Klik her for at søge...

Velkommen til Dansk Betonforening

 
Dansk Betonforening (DBF), der er et fagteknisk selskab under Ingeniørforeningen i Danmark, har som formål at øge og sprede kendskabet til betons egenskaber, fremstilling og anvendelse.

DBF har ca. 1.300 personlige medlemmer og ca. 90 firmamedlemmer. På grund af de mange personlige medlemmers meget forskellige ansættelser i alle dele af branchen og den store bredde i firmamedlemmernes branchetilhørsforhold, er DBF det sted, hvor alle, der har interesse i beton, kan mødes, få ny information og diskutere fordomsfrit.

DBF sikrer dette gennem flere kanaler. DBF arrangerer således et stort antal møder både i København og rundt om i landet. DBF arrangerer den årlige betondag og med mellemrum også internationale kongresser. DBF er medudgiver af magasinet Beton.

2017 Achievement Award for Young Engineers (AAYE)

Fib uddeler hvert andet år ovenstående award. AAYE uddeles i 2 kategorier hhv. "research" og "design & construction". Hvert land kan kun indmelde et begrænset antal ansøgere i hver kategori (Danmark kan indstille 2 i hver kategori). Derfor er vi nødsaget til at udvælge de personer, der indstilles til prisen fra Danmark.
  
Er du interesseret i at stille op, skal du derfor sende en halv sides beskrivelse af din PhD afhandling eller dit projekt og din rolle i projektet. På baggrund af de indsendte beskrivelser vil 2 personer i hver kategori blive udvalgt. Herefter skal de udvalgte udarbejde materialet til fib som beskrevet i "Call for Entries", der kan hentes på dette link. Afleveringsfrist til fib er den 1. november 2016.
Den korte beskrivelse skal indsendes på mail senest den 12. september kl. 23:59 til hhk@ida.dk. Alle der indsender vil få besked om resultatet snarest muligt herefter.Firmamedlemmer

 

 


 

Dansk Betonforening · Kalvebod Brygge 31-33 · DK 1780 København V · Tlf. +45 3318 4848

sitelist.html