Menu
 ArrangementerPublikationerAlt om DBFKontakt DBFDBF in english
 
Søg efter arrangement
Betonhåndbogen er en digital håndbog på dansk - åben for alle og gratis at anvende.

Læs mere på betonhåndbogen.dk

Velkommen til Dansk Betonforening

Dansk Betonforening (DBF), der er et fagteknisk selskab under IDA Ingeniørforeningen i Danmark, har som formål at øge og sprede kendskabet til betons egenskaber, fremstilling og anvendelse.

DBF har cirka 1.300 personlige medlemmer og cirka 90 firmamedlemmer. På grund af de mange personlige medlemmers meget forskellige ansættelser i alle dele af branchen og den store bredde i firmamedlemmernes branchetilhørsforhold, er DBF det sted, hvor alle, der har interesse i beton, kan mødes, få ny information og diskutere fordomsfrit.

DBF sikrer dette gennem flere kanaler. DBF arrangerer således et stort antal møder både i København og rundt om i landet.

Young Members Meeting - fib Madrid 2017 - Download program
Firmamedlemmer
Kommende arrangementer

Perlekædebroer og andre nye superlette konstruktioner

Kom og hør om udviklingen af de super-lette konstruktioner og perlekæde teknologien, som nu er godt på vej ind på markedet.

Tilmelding...
Virksomhedsbesøg i Ringsted1) DK Beton leverer alle gængse former for betontyper og gør det på en måde, så der kan opnås en optimal støberytme på byggepladsen. DK Beton har bl.a. udviklet en betontype DK Frost.
2) Hvorfor præfabrikerede badeværelser fra Modulbad i Ringsted?

Tilmelding...

"XXIII Concrete Research Symposium"
The Nordic Concrete Federation - formed by the Concrete Associations of the five Nordic countries: Denmark, Finland, Iceland, Norway and Sweden - welcomes colleagues from the Nordic and Baltic countries and worldwide to the XXIII Nordic Concrete Research.

Enrol Event - Tilmelding...

Kan stålfibre erstatte armering i bærende konstruktioner?Nogle af hovedpersonerne i det netop afsluttede Stålfiberbeton-konsortie vil fremlægge de nyligt fremkomne resultater, herunder om fibrenes retning kan styres ved udlægningen af betonen og hvor stor en del af armeringen stålfibre kan erstatte.

Tilmelding ...

sitelist.html